Ny adresse i Haderslev: Hirsevej 1

Den 3. juni 2024 åbnede Next Mobility Haderslev dørene til deres nye flotte lokaler på Hirsevej 1 i Haderslev. Der er ingen forskel på indholdet, Next Mobility i Haderslev er fortsat stolte Volkswagen forhandlere.

Der er mange dele, der skal flyttes, når et værksted, lager og salgsudstilling skal flyttes til en ny lokation. Volkswagen forhandlingen i Haderslev har haft samme adresse de sidste 48 år og var løbet tør for plads.

Forretningsfører Uffe Overbye fortæller: “Det har været noget af en omgang, at flytte og opsætte hele forretningen påny. Alle medarbejdere har virkelig knoklet og leveret et fantastisk arbejde. Når det er sagt, så er det svært ikke at blive glad, når nu vi er i mål. Vi har fået en fantastisk forretning med gode forhold på værkstedet og en virkelig flot salgsudstilling.”

Håndværkerne har haft tralvt fremtil åbningen, så lokalerne var helt klar. Salgslokalerne er store og hvor pladsen tidligere var meget trang, så er der nu plads til både en privat- og erhvervsbilsafdeling. Ligesom værkstedet nu også rummer et pladeværksted.

Alle medarbejdere hos Next Mobility Haderslev står klar på Hirsevej 1 til at tage imod nye som gamle Volkswagen kunder. 

Er du til klassiske Volkswagen biler, så afholder Next Mobility Haderslev sammen med Volkswagen Danmark og VW Danmark Classic Meet det store arrangement Volkswagen Classic Meet den 21.-23. juni 2024, hvor mindst 200 klassiske Volkswagen biler kommer til Hirsevej 1 i Haderslev.

Læs øvrige nyheder fra Next Mobility