Next Mobility

Vi er en del af verdensom­spændende brands og vi er helt lokale

Next Mobility består af i alt otte forretninger. Vi forhandler og servicerer Volkswagen i Haderslev, Ribe, Tønder, Svendborg, Sønderborg og Aabenraa. Herudover forhandler og servicerer vi Škoda i Ribe, Svendborg, Sønderborg, Tønder og Aabenraa samt er autoriseret Audi Servicepartner i Aabenraa. Desuden har vi værkstedet Next Mobility Solutions, som opbygger og specialmonterer løsninger for private, erhverv og offentlige kunder.

Vores mission er enkel: Vi ønsker at levere enestående kundeservice og professionel rådgivning til vores kunder. Uanset om du er på udkig efter en ny bil, har brug for vedligeholdelse eller reparationer til din eksisterende bil, er vores erfarne medarbejdere her for at hjælpe dig.

Med kvalitet og innovation i højsædet har Volkswagen altid været en hjørnesten i vores forretninger. Škoda med fokus på komfort og køreglæde er også en del af vores portefølje. Endelig er vi stolte over at være autoriserede Audi Servicepartnere i Aabenraa, hvilket giver os mulighed for at levere førsteklasses service til Audi bilejere i Syddanmark.

I foråret 2024 er vi ligeledes blevet stolte SEAT Servicepartnere på værkstederne i Ribe samt Sønderborg.