Special-opbygning af erhvervsbiler

Skal vi indrette din håndværkerbil? Ring og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefon: 73 709 710

Hos Next Mobility Solutions indretter vi mange værksteds-vogne og håndværkerbiler. Og mulighederne er mange, når vi i samarbejde med kunden finder de rigtige løsninger til indretningen af deres bil. Vi indretter varerum, trækspil, varelifte, reolløsninger og meget mere på vores værksted i Ribe.

Vi har også et helt smede-værksted, hvor vi kan smede løsninger til din specialindretning. Vi er blandt andet specialister i fremstilling af jalousilåger og alu-skabe til fx brandmateriel efter dine mål.

Leverandører til erhvervsindretning

Hos Next Mobility Solutions samarbejder vi med VanKompagniet, der med sin base i Roskilde har yderst kompetente medarbejdere med samlet mere end 65 års erfaring indenfor opbygning og indretning af varebiler. Alle med sans for kvalitet og service og for at finde lige netop den løsning, som passer til dine udfordringer.

Hvis du leder efter en seriøs partner til at bygge din varebil med reoler i den højeste kvalitet, så er du endt det rigtige sted, da vi gennem VanKompagniet er ALUCA VanPartner.

ALUCA Bilindretning

Bilindretningen fra ALUCA er i markedets bedste kvalitet, med kæmpe sortiment og bredt udvalg. ALUCA bilindretning er lavet i ren aluminium og er et af de absolut letteste produkter på markedet. Alt er naturligvis crash-testet og alt kan designes ned til nederste detalje med vores 3D tegneprogram. Kvaliteten behøver vi heller ikke diskutere, for vi yder 8 års garanti.

Sortimo

Sortimo International GmbH er den førende producent af bilindretninger og mobile transportløsninger. Udover reolsystemer til alle lette erhvervskøretøjer producerer Sortimo BOXX- og kuffertsystemer til håndværk, handel og industri.

raaco

raaco Bilindretning er et fleksibelt system, der er opbygget af moduler.

Du kan vælge imellem henholdsvis standardmoduler, som dækker de fleste behov for opbevaring i det mobile værksted eller moduler, som er tilpasset elektrikeren eller VVS´eren. Endelig kan du også vælge at sammensætte dine helt egne moduler, som dækker netop dine behov.