Opbygning til vognmænd

Ring til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.  

Telefon: 73 709 710

Hos Next Mobility Solutions specialiserer vi os i at opbygge minibusser. Vores kerneværdier er kvalitet, tilpasning og mangfoldighed, og vi er dedikerede til at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Vi kan skræddersy en minibus, så den passer til behovene i din vognmandsforretning. Vi kan både hjælpe med at skaffe den rigtige bil og opbygge bilen/minibussen til dine ønsker. 

Vores værksted er uafhængig af bilmærker og vi er altid klar på at give jer et godt tilbud på en bil eller minibus. Har du brug for opbygning, så giv os et ring, vi giver altid en personlig rådgivning og finder altid en løsning: 73 709 710

Minibus

Vi indretter minibusser til alle. Det kan være minibusser med op til 19 passagerer. Vi opbygger dem, så stole kan flyttes i gulvskinnerne. Stolene kan også fjernes, så der bliver plads til kørestole. Alle passagerer og kørestolsbrugere har den lovpligtige 3-punkts sikkerhedssele. Bussen kan monteres med udvendig bagmonteret lift og rampe.

Flex-i-Trans

En bus med Flex-I-Trans indretning er yderst fleksibel. Det er slut med at fjerne tunge stole for at få plads til kørestole. Passagerstolene klappes blot sammen efter behov og der er bliver plads til kørestole. Det er også slut med kørestolsbespændinger og sikkerhedsseler der ligger og flyder. Alle bespændinger og seler er nedfældet i gulvet. Enkelt og meget praktisk.

Taxa

Vi kan indrette jeres taxa efter individuelle ønsker og behov, det kunne være:

  • Antal sæder og placering efter ønske
  • Kørestolspladser med bespændinger og sikkerhedsseler
  • Udvendig eller indvendig lift
  • Kabinelys og beklædning efter ønske
  • Fast eller elektrisk trinbræt