Ledig stilling

Volkswagen værkstedstekniker søges Haderslev

Kontakt: Jan Andersen på 30 45 98 89

eller Jaand@vw-haderslev.dk

 

Grundet travlhed søger vi en ekstra kollega til vores fantastiske team.

Vi mangler lige nu en fuldtidstekniker på værkstedet, som vil arbejde med branchens bedste mærke, de nyeste teknologier og som vil være en del af et hold, hvor målsætningen er at gøre vores kunder glade og tilfredse.
Vil du være med på holdet, så læs endelig videre.

 

Bliv en del af et topmoderne værksted

Hos Next Mobility Haderslev servicerer vi Volkswagen Person- & Erhvervsbiler. Vores målsætning er at have landets mest tilfredse kunder og vi er her overbeviste om, at vi skal have glade medarbejder for at have glade kunder!
Du vil derfor blive en del af en virksomhed og ikke mindst et team, der sætter stor fokus på et sundt og godt arbejdsmiljø og som arbejder utrolig godt sammen på tværs af afdelingerne for at opnå samme mål.
Vi servicerer og reparerer et mærke fra øverste hylde, hvilket bevirker, at vores værkstedsfaciliteter & -redskaber er af samme høje standard. Du vil derfor også få din egen lift, få dit eget værktøj og have adgang til alle nødvendige digitale apparater. Som en del af landets største forhandlernetværk vil du få gode ansættelsesforhold og ikke mindst muligheder for efteruddannelser.
Du vil i vores forretning komme til at arbejde sammen med et super stærkt team, der differentierer sig godt på kvaliteter og har samme fokus; Holdspil.

 

Hvem er du?

Du er uddannet mekaniker og har interesse i at efteruddanne dig samt udvikle dine håndværksmæssige færdigheder til de nye nutids- og fremtidsteknologiske køretøjer.
Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et moderne værksted
  • Vil være opdateret i nyere teknologier, som f.eks. i elbiler
  • Er resultatorienteret med øje for detaljen
  • Er en vaskeægte holdspiller
  • Forstår vigtigheden af at yde en fantastisk kundeservice

 

Din første dag hos Next Mobility Haderslev

Allerede på din første dag bliver du præsenteret for et struktureret on-boarding forløb, hvor du møder alle dine nye fantastiske kollegaer og du vil her også blive introduceret til værkstedets mange faciliteter og udstyr.

 

Dine udviklingsmuligheder og afvekslende opgaver

Hos Next Mobility Haderslev gør vi meget for at du kan udvikle dig via vekslende opgaver og løbende videreuddannelse.
Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige personalegoder
Vi ser meget frem til at modtage et opkald eller ansøgning fra dig, hvor vi meget gerne vil fortælle dig mere om stillingen.

 

Ansøgning

Ring til servicemarked ansvarlig; Jan Andersen på 30 45 98 89 eller send dit skriv til: Jaand@vw-haderslev.dk
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling