Ledig stilling

Tekniker til Next Mobility Ribe

Kontakt:

Kenneth Johannsen 7524 7189 eller kejoh@vw-ribe.dk

Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en dygtig og serviceminded tekniker, der vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af et topmoderne værksted

Hos Next Mobility Ribe forhandler vi Volkswagen og Škoda, ligesom vi er ServicePartner værksted for SEAT og Cupra. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder og vi er overbeviste om, at vi skal have gode og glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på, et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, hvorfor vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også er hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle samt adgang til digitale værktøjer. Som del af et af landets største forhandlernetværk, vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Hvem er du?

Du er uddannet tekniker og har du kendskab til Volkswagen, Škoda, Audi, Cupra samt SEAT vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde god kundeservice

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver

Vi gør meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen.

Ansøgning

Din ansøgning sendes på mail: kejoh@vw-ribe.dk. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Johannsen på telefon 7524 7189 / 2460 2184.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling