Ledig stilling

Tekniker til Next Mobility Svendborg

Har det interesse, kontakt Flemming Wilhelmsen på telefon 62221505.

Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en dygtig og serviceminded tekniker, der vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Hos Next Mobility Svendborg forhandler vi Volkswagen og Škoda. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder og vi er overbeviste om, at vi skal have gode og glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på, et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, hvorfor vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også er hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle samt adgang til digitale værktøjer. Som del af et af landets største forhandlernetværk, vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Hvem er du?

Du er uddannet tekniker og har du erfaring med Volkswagen og Škoda vil det være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde god kundeservice

 

Hvem er vi?

Next Mobility Svendborg er en del af den Syddanske bilkoncern Next Mobility, hvor kendetegnet for vores organisation er, at vi lever af kundebetjening. Det er vigtigt for os, at vores kunder fornemmer, at vi gør det ordentligt. Både i det faglige og forretningsmæssige. Det ligger i vores brand. Og gennemsyrer vores tilgang til alt.

Vi kan tilbyde en dynamisk og varieret hverdag i et spændende bilhus, hvor vi forhandler Škoda og Volkswagen. Du vil blive en del af et team passionerede medarbejdere, hvor der både er fokus på teamwork og hvor tempoet altid er højt. Hos os er der altid mulighed for opkvalificering i form af videreuddannelse og relevante kurser.

Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og en mange andre fordelagtige medarbejdergoder.

 

Ansøgning

Din ansøgning sendes på mail: flwil@vw-svendborg.dk. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Flemming Wilhelmsen på telefon 62221505.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling