Ledig stilling

Sælger med potentiale til salgschef

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Brian Hansen på 40271012

Er du klar til at tage næste skridt i din salgs-karriere? Brænder du for biler og vil du være en del af en virksomhed, hvor du kan vokse og udvikle dig? Så er det dig, vi leder efter!

Dine opgaver:

 • Salg af nye og brugte Volkswagen personbiler.
 • Handel med brugte biler.
 • Salg af finansiering og forsikring.
 • Indkøb af brugte biler både i ind- og udland.
 • Sikre høj kundetilfredshed gennem fremragende service og kvalitet.

Vi forventer:

 • Skarpe IT-kompetencer, da vores digitale tilstedeværelse er essentiel.
 • Markant salgserfaring, helst fra bilbranchen.
 • Resultatorientering og evnen til at opnå og overgå mål.
 • Forretningssans og gode personlige og faglige egenskaber.
 • Selvstændighed og handlekraft.
 • Evnen til at samarbejde effektivt i et dynamisk team.

Hos Next Mobility Tønder får du ikke bare et job – du får en karriere. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på teamwork og højt tempo. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn baseret på dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og andre attraktive medarbejdergoder.

Hvis du har passionen, viljen og drivet til at være en del af vores rejse, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi sørger for at give dig de nødvendige uddannelser i Volkswagens systemer, så du er klædt godt på til opgaven.

Om Next Mobility Tønder:

Next Mobility Tønder er ikke bare et bil hus; vi er en del af en større vision. Vi kombinerer det lokale præg fra Tønder med styrken fra Next Mobility-netværket, der dækker flere byer i Danmark. Vores mål er at levere en enestående kundeoplevelse, og derfor søger vi en passioneret sælger, der vil bidrage til at skabe Danmarks mest tilfredse bilkunder.

Som sælger hos os får du en central rolle i vores team. Du vil primært arbejde med salg af Volkswagen personbiler, og vi ser dig som en fremtidig salgschef. Din passion for biler og kundetilfredshed vil være drivkraften i dit daglige arbejde.

Har du spørgsmål til stillingen:

Er du velkommen til at kontakte Brian Hansen på 40271012 .

Din ansøgning:

Sendes på mail til Melanie Hansen: mehan@vw-tonder.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling

Salgstrainee Next Mobility Haderslev

Skal du sælge biler? Bliv salgstrainee hos Next Mobility/Volkswagen Haderslev Hos Next Mobility brænder vi for at gøre en forskel. Vi tænker nyt og udvikler os hele tiden, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Det kan du blive en del af som salgstrainee hos Next Mobility Haderslev. Vi søger en salgstrainee, der drømmer om at arbejde med verdens bedste biler og have en karriere i bilbranchen.

Se stilling