Ledig stilling

Tekniker til Skoda Aabenraa

Kontakt Morten Friis Hinrichsen

74 63 36 36 eller morhi@skoda-aabenraa.dk

Hos Skoda Aabenraa søger vi en kvalitetsbevidst og serviceminded autotekniker. Vil du arbejde med de nyeste teknologier og være en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder, så læs videre nedenfor.

Topmoderne værksted

Skoda Aabenraa er certificeret Škoda servicepartner. Vores mål er at have høj kundetilfredshed og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere, for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på, et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer. Som del af et af landets største forhandlernetværk vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for løbende efteruddannelse. Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Hvem er du?

Du er uddannet automekaniker og har du kendskab til Škoda, Volkswagen, Audi eller SEAT vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde god kundeservice

Vil du være en del af holdet?

På din første dag vil du blive tilknyttet et fast team, møde resten af huset og blive introduceret til alle faciliteter og udstyr. Hos os er der gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver. Hos Skoda Aabenraa gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Friis Hinrichsen på telefon 74 63 36 36.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen. Ansøgning sendes til Morten Friis Hinrichsen på e-mail morhi@skoda-aabenraa.dk.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling