Ledig stilling

Tekniker til Next Mobility Tønder

Kontakt Brian Hansen

Telefon 40271012, mail: brhan@vw-tonder.dk

Vi søger en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Hos Next Mobility Tønder vil du blive en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at levere professionel kvalitetsservice til glade og tilfredse kunder.

Bliv en del af et topmoderne værksted

Next Mobility Tønder er autoriseret Volkswagen og Škoda forhandler samt servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer og du har dit eget værktøj.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige medarbejdere, og du vil primært arbejde med servicering og fejlfinding på vores mange modeller.

Hvem er du?

Du er uddannet tekniker og det er en fordel, hvis du har kendskab til Volkswagen, Audi, Škoda eller SEAT, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice

 

Hvem er vi?

Next Mobility Tønder er en del af den Syddanske bilkoncern Next Mobility, hvor kendetegnet for vores organisation er, at vi lever af at servicere vores kunder med kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder fornemmer, at vi gør det ordentligt. Både i det faglige og forretningsmæssige. Det ligger i vores brand. Og gennemsyrer vores tilgang til alt.

Vi kan tilbyde en dynamisk og varieret hverdag i et spændende bilhus, hvor vi forhandler Škoda og Volkswagen. Du vil blive en del af et team passionerede medarbejdere, hvor der både er fokus på teamwork og hvor tempoet altid er højt. Hos os er der altid mulighed for opkvalificering i form af videreuddannelse og relevante kurser.

Din første arbejdsdag på værkstedet hos Volkswagen og Škoda i Tønder vil du blive præsenteret for alle dine nye kollegaer og få en grundig introduktion til alle faciliteter og udstyr. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Ansøgning

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning, som skal sendes til Brian Hansen på mail: brhan@vw-tonder.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian på telefon 40271012.

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling