Ledig stilling

Servicerådgiver hos Next Mobility Svendborg

Kontakt: Flemming Wilhelmsen flwil@vw-svendborg.dk eller telefon 63 22 88 11

Next Mobility Svendborg er din lokale og autoriserede forhandler og servicepartner for Škoda og Volkswagen. Vi ønsker at levere fremragende kundeoplevelser samt kvalitetsservice, og til det søger vi nu den helt rigtige servicerådgiver.

Vi søger en engageret og passioneret Servicerådgiver til at styrke vores team hos Next Mobility Svendborg. Som Servicerådgiver vil du være ansvarlig for at rådgive kunder omkring deres bilers servicebehov, sikre en effektiv og smidig serviceproces samt opretholde høj kundetilfredshed. Du vil få en bred vifte af opgaver, som blandt andet indbefatter:

 • Rådgive kunder om deres bilers servicebehov og anbefale relevante serviceydelser
 • Booking af serviceaftaler og reparationer i samarbejde med kunder og værkstedet
 • Sikre, at alle service- og reparationer udføres korrekt og rettidigt
 • Kundeservice
 • Garantiafregning
 • Afregning til leasing
 • Kvalitetstjek

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling som Servicerådgiver eller kundeservicemedarbejder. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og at dine samarbejdsevner er gode. Du er en teamplayer, der gerne giver dine kolleger en ekstra hånd i travle perioder. Og så kan du tage ansvar for vores kunder igennem alle processer. For os er det vigtigt, at kunden bliver taget godt imod, får afdækket sine behov og får en positiv oplevelse hver gang de besøger os.

Det vil være et plus, hvis du kan nikke til følgende:

 • Erfaring inden for kundeservice, ideelt set i bilbranchen
 • Kendskab til biler og serviceprocesser
 • Gode kommunikationsevner både i telefonen og på skrift
 • Gode IT-kompetencer
 • Kørekort kategori B

 

Hvem er vi?

Next Mobility Svendborg er en del af den Syddanske bilkoncern Next Mobility, hvor kendetegnet for vores organisation er, at vi lever af kundebetjening. Det er vigtigt for os, at vores kunder fornemmer, at vi gør det ordentligt. Både i det faglige og forretningsmæssige. Det ligger i vores brand. Og gennemsyrer vores tilgang til alt.

Vi kan tilbyde en dynamisk og varieret hverdag i et spændende bilhus, hvor vi forhandler Škoda og Volkswagen. Du vil blive en del af et team passionerede medarbejdere, hvor der både er fokus på teamwork og hvor tempoet altid er højt. Hos os er der altid mulighed for opkvalificering i form af videreuddannelse og relevante kurser.

Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og en mange andre fordelagtige medarbejdergoder.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team hos Next Mobility Svendborg og søge stillingen som Servicerådgiver, skal du sende din ansøgning samt CV til Flemming Wilhelmsen flwil@vw-svendborg.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Flemming på 63 22 88 11.

Ansøgninger behandles fortroligt og løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Flere ledige stillinger

Karrosseritekniker Next Mobility Ribe

Som karrosseritekniker på vores Skadecenter i Ribe vil du spille en vigtig rolle for vores kunder i arbejdet med at bevare garanti, køreegenskaber og gensalgsværdi efter en skade. Hos Next Mobility Ribe forhandler og servicerer vi Volkswagen og Skoda samt er SEAT Servicepartner. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og vi ved, at hvis vi skal have tilfredse kunder, så skal vi have kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Bliv vores nye

Se stilling

Pladesmed Next Mobility Aabenraa

Vi søger nu en dygtig pladesmed til at styrke vores værkstedsteam, hvor vi har specialuddannet personale klar til at hjælpe vores kunder, når skaden er sket. Hos Next Mobility Aabenraa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er Audi servicepartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af

Se stilling